Privacy verklaring

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 12 november 2018.


Op deze pagina informeren we je over de gegevens die we verzamelen als je onze website bezoekt. Ook geven we een toelichting waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we daarmee proberen om de gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van E-LLENIALS. Je dient je ervan bewust te zijn dat E-LLENIALS niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. E-LLENIALS respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en behandelt de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk. Heb je hier vragen over, dan kun je ons bereiken op info@e-llenials.nl.

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor één van onze diensten, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:


Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer (indien verstrekt)
Nieuwsbriefvoorkeuren

Wanneer je e‑mail naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Google (Gmail).

Cookies en tracking pixels

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website. Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt. De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren. Deze website maakt geen gebruik van marketing cookies. Meer weten over cookies of wil je jouw cookie voorkeuren beheren? Kijk dan hier.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen:

1. Om via e‑mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot vragen die je hebt gesteld. 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. 

Bewaringstermijn

De persoonsgegevens die wij bewaren worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na elke vernieuwde interactie, bewaren wij de persoonsgegevens maximaal 26 maanden. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@e-llenials.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens mailen naar info@e-llenials.nl

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

E-LLENIALS is zich ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Mocht je het idee hebben dat wij jouw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via info@e-llenials.nl.

We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen via
info@e-llenials.nl
+31652601828